Új krumpli, régi szenvedély: avagy "ebéidõben" is enni kell!
sponsored links
Nem könnyû a focibolond blogger élete egy EB alatt. Munkába, majd piacra járni úgy, hogy hatkor már meccs kezdõdik, mindez kihívás. Nincs mese priorizálni kell, vagyis elsõ a meccs, második az esti meccs, és csak ezután jön a konyha. Ilyenkor nincs idõ pizzatésztát gyúrni, vagy nokedlit szaggatni a haluskához, bármilyen jól megy is a sztrapacska a sörhöz. De még blogot írni sem nagyon, így fel is hagyok az obligát bevezetõvel, jöjjön egy nagy gyerekkori kedvenc, a petrezselymes-kakukkfüves újkrumpli receptje, amivel ilyenkor nem lehet betelni. Akár köretként, akár magában majszolva, villával lekapargatva az edény aljára sült krumpli darabokat, mindez felér egy jó meccsel (és itt most nem a leszedált francia-angolra gondolok).
Hozzávalók:
- 3/4 kg újkrumpli
- 2 gerezd fokhagyma
- 1-1,5 dl olívaolaj ...